Dánsko
Nový Zéland
Kanada
Austrálie
Úvod
Zažijte Kanadu
Studium v Kanadě
Školy v Kanadě
Práce v Kanadě
Ubytování v Kanadě
Letenky do Kanady
Užitečné rady a informace
Všeobecně o Kanadě
Reference
Nacházíš se: Úvod - Studium v Kanadě. Toronto, Vancouver,.. - Studentská víza
Studentská víza

Studentská víza patří medzi oblíbené formy vycestování do Kanady.

  • Na studentská víza se dá pracovat popři odborném studio
  • Jsou cestou k získáni kvalifikace uznávané v Kanade
  • Jsou cestou ku graduate vízam aneb získání trvalého pobytu v Kanade
  • Jsou velmi vhodnou náhradou za working holiday víza

Podmínky studentských viz

  • Od 1.6.2014 má student ke svému studentskému vizu pracovné povolení. Musí být však zapsaný na školu, která má na to příslušnou akreditaci (EQA ) a patří k DLI školám
  • Pracovní povolení je na 20 hodin za týden během školy od prvého dne výučby a neomezene během prázdnin

Co k žádosti potřebuješ

  • doklad o přijetí na školu, college, univerzitu nebo jinou kanadskou instituci, nebo jinou kanadskou instituci, která má  příslušnou akreditaci – dodá ti naše agentura
  • Kópie pasu
  • CV
  • motivační list
  • vyplněný formulář na viza
  • doklad o zaplacení poplatku 150 CAD za posouzení tvojí žádosti
  • čistý registr trestů – je to individuální, záleží na konkrétním žádately
  • finanční krytí na svůj studijní pobyt ve formě výpisu z účtu, že máš dostatek peněz na zaplacení školného, životních nákladů a zpáteční letenku domů / fin. krytí se počítá 1000 CAD na měsíc života v Kanadě + 2000 CAD na letenku, kterú v čase žádosti nemáš ješte zakoupenou /
  • zdravotní potvrzení – ambasáda může požadovat zdravotní vyšetření u smluvních lékařů Velvyslanectví Kanady ve Vídni / když někdo byl v rizikových krajinách více než 6 měsícú kontinuálně
  • potvrzení o vybaveném ubytování - dodá ti naše agentura (pokud nemáš ubytování vybaveno individuálně )
  • fotografie pasového formátu
  • osoba mladší 18 let, která cestuje sama, musí předložit notářsky ověřený souhlas rodiče s cestou do Kanady a kopii rodného listu, kterou by dítě mělo mít u sebe po celý pobyt

 

Ukázka finančného krytí

6 měsíční pobyt = 6000 CAD + 2000 CAD = cca. 5400 EUR
9  měsíční pobyt = 9000 CAD  + 2000 CAD = cca. 7300 EUR
12 měsíční pobyt = 12000 CAD + 2000 CAD = cca. 9300 EUR 

Fin. krytí múže poskytnout i blízká rodina. Řešili sme už rúzné případy, kdy by mal někdo speciální situaci, odporoučíme to prěkonzultovat.

Žádost probíhá online formou

Celá žádost o víza probíha na internet, proto stačí mít vše v elektronickej forme. WSI se postará o celou žádost. Ambasáda si oficiálne vyhrazuje 1 měsíc na rozhodnutí.

Vybavuj vše cez WSI

Mnohokrát máme pro náš trh vyjednané speciální ceny, než přímo cez školu. Školy mají ve svích cenách fixně zahrnuté provize pro agentury, jakou je i tá naše. Při vybavovaní přímo tato provize zostane ve škole. Při vybavováni přes nás za ni dostanes kvalitní servis i poradenství se vším. Tvojí podporou nám umožníš ponúkať bezplatní servis.

Neváhej nás kontaktovat, rádi ti s čímkoliv poradíme, ušijeme pobyt na míru podle tvých požadavek a představ. Naše pomoc je bezplatná, protože jsme financováni přímo vzdělávacími institucemi.

 Studium v Kanadě


Podpořte nás



Copyright © 2001-2017 WSI - Víza do Kanady, studium a práce ...